HOLLEVOET B.V.B.A.
 

Zoveel meer dan alleen maar beton !
Zaakvoerder Rik Hollevoet is 25 jaar actief in het bedrijf. Toen hij in 2008 vader Stanny Hollevoet opvolgde, veranderde de bvba stortbeton Hollevoet Stanislas en zonen wel van naam maar niet van principes. Kwaliteit en klant bleven en blijven centraal staan. En dit al van bij de oprichting in 1968. Stortbeton Hollevoet Rik bvba levert al uw beton bij het bouwen of verbouwen. We leveren aan grote aannemers, landbouwers, de industrie en particulieren. Normaal is dat binnen een straal van 50 kilometer rond onze vestigingsplaats Torhout maar we volgen uiteraard onze klanten het hele land door.

Productie
Omdat we een computergestuurde betoncentrale met een menger met dubbele as en een capaciteit van 3,5 kubieke meter hebben, kunnen we tot 130 kubieke meter beton per uur produceren. Dat staat garant voor een snelle bediening van de klant.

Service
Tien betonmixers van 6 x 6, over 6 x 4 en 8 x 4 tot oplegmixers met een capaciteit van 7 tot 10 kubieke meter, betonpompen van 32 tot 42 meter, drie kipwagens en 12 medewerkers verzekeren een vlotte service.

Kwaliteit
BENOR-gekeurde grondstoffen, een betoncentrale die voormengt zodat het beton altijd en overal in de ideale samenstelling wordt geleverd en een voortdurende kwaliteitscontrole staan garant voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Compleet gamma
Naast beton voert Stortbeton Hollevoet Rik bvba ook kraan- en grondwerken uit, verkoopt het bouwmaterialen, betonblokken, levert en plaats het regenwater- en septische putten, kelders en heeft het alle toeslagproducten voor beton in voorraad.

Milieu en omgeving
Wij denken ook aan het milieu en onze directe omgeving en buurtbewoners. Zo hebben we een recuperatie-installatie waar onze betonmixers worden gereinigd en alles zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Zwaar vervoer rijdt bij ons altijd op en af via de achterkant van onze 2,5 hectare grote site, via de Ambachtstraat en niet via de Oude Gentweg zodat bewoners niet worden gestoord.

 
 
home  
bedrijf  
stortbeton  
bouwmaterialen  
kraan, grond- en zeefwerken  
toeslagproducten  
wat u weten moet  
contact  
HOLLEVOET B.V.B.A.
HOLLEVOET B.V.B.A.
HOLLEVOET B.V.B.A. STORTBETON HOLLEVOET RIK B.V.B.A.
OUDE GENTWEG 47, 8820 TORHOUT
T 050 21 13 45 - FAX 050 22 01 83
Reg. nr. BE 882.777.006/05.28.01
webdesign : the quick brown fox